Välkommen

Serveringen fortsatt stängd

Då både led- och vägförhållandena fortsätter vara dåliga, har vi beslutat att inte öppna klubbstugans söndagsservering. Skulle vintern återkomma, öppnar vi igen.

Lös medlemskap!

Skoterklubbarna har inte längre något ledbidrag från kommunen. Det betyder att all finansiering för ledpreparering måste komma via medlemsavgifterna plus eventuellt pengar klubben kan dra in på evenemang som anordnas. Basen för föreningens finanser är medlemsavgifterna. Tycker du att lederna skall underhållas? Lös då medlemskap! Det kostar 150:- för enskild och 200:- för familj per år.

***

Välkommen till Gransjöbodarnas snöskoterklubb, skoterklubben för oss som bor i Ljungaverk, Östby, Erikslund, Borgsjöbyn med omnejd. På dessa websidor finns information om hur man löser medlemskap, vilka som sitter i styrelsen, vilka aktiviteter som planeras i klubben och nyheter om klubbens verksamheter. Vidare finns en gästbok där man kan fritt skriva hälsningar eller synpunkter på egentligen allt som har med klubben eller med skoteråkning att göra. Det finns också ett bildgalleri där man kan titta på fotografier på fastkörda ordförandeskotrar och annat.

logotyp

Direktlänkar till utvalt innehåll